Welcome to our Talent Community
logo
Field Service Engineer - Antwerpen
Mechelen
Permanent / Full Time

Stel je voor dat je de kans krijgt bij een bedrijf te werken die het beste van twee werelden combineert: een wereldwijd gerespecteerd merk met een rijke geschiedenis, die enkele van de grootste uitdagingen waar organisaties nu voor staan, creatief aanpakt. Jij kunt helpen met het volgende hoofdstuk van ons bedrijf; samen vormgeven aan het leveren van innovatieve oplossingen en diensten die de manier waarop onze klanten werken drastisch zullen veranderen.

Al meer dan een eeuw blijft Sharp innoveren met bekroonde producten op het gebied van professionele werkplekken, zowel op kantoor als thuis. Denk daarbij aan verbeteringen voor het effectief en functioneel samenwerken. Daarvoor ontwikkelt Sharp innovatieve en gebruikersvriendelijke producten die eenvoudige werken en naadloos functioneren in de meeste technisch complexe infrastructuren. We leveren onder andere interactieve display’s, geavanceerde notebooks en scan- en print oplossingen rechtstreeks aan onze klanten. Aangevuld met software en IT diensten bedienen we dagelijks miljoenen klanten wereldwijd.


Field Service Engineer 

Regio Antwerpen


Functieomschrijving

Als Field Service Engineer ben je de ambassadeur van onze organisatie. Je komt bij de klanten in jouw regio voor het onderhoud aan de Sharp multifunctionele printers. Je analyseert storingen en lost deze vakkundig op. Daarnaast adviseer je de klanten en geef je instructies zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de Sharp multifunctionele printers en de daarbij behorende netwerkoplossingen. Verder heb je regelmatig contact met je collega Field Service Engineers en de Supervisor Field Service. 


Profielomschrijving

Je hebt minimaal een afgeronde A2 opleiding Electronica of Electromechanica en je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring bij voorkeur in de branche. Daarnaast ben je op zoek naar een functie op het grensvlak van mechanica, elektronica en ICT. Je hebt kennis van netwerk operating systemen en Windows in het bijzonder. Klantgerichtheid is voor jou belangrijk en je bent communicatief vaardig. Je werkt graag zelfstandig en ziet het als een uitdaging problemen op te lossen. Tot slot ben je in het bezit van een geldig rijbewijs.


Aanbod

Sharp biedt je een unieke kans om jezelf te ontplooien binnen een informele, dynamische en klantgerichte organisatie, in een uitdagende werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Je maakt vanaf dag één deel uit van het Sharp Field Service Team en in de eerste maanden volg je een intensieve training, waarin je kennis maakt met onze producten en diensten. We bieden je een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Wil jij je inzetten voor het succes van onze organisatie? Reageer dan en mail je motivatie en CV naar seb.join@sharp.eu


Wilt u van toepassing is op deze baan?

Meld je aan voor de positie
Vorige maandVolgende maand
madiwodovrzazo