Welcome to our Talent Community
logo
Senior Account Manager - Belgium
Mechelen
Permanent / Full Time

Stel je voor dat je de kans krijgt bij een bedrijf te werken, die het beste van twee werelden combineert: een wereldwijd gerespecteerd merk met een rijke geschiedenis, die enkele van de grootste uitdagingen waar organisaties nu voor staan, creatief aanpakt. Jij kunt helpen met het volgende hoofdstuk van ons bedrijf; samen vormgeven aan het leveren van innovatieve oplossingen en diensten die de manier waarop onze klanten werken drastisch zullen veranderen.

Sharp maakt innovatieve producten voor het optimaal inrichten van professionele werkplekken, zowel op kantoor als thuis. Denk daarbij aan verbeteringen voor het effectief en functioneel samenwerken. Hiervoor ontwikkelt Sharp innovatieve en gebruikersvriendelijke producten, die naadloos functioneren in de meeste technisch complexe infrastructuren. We leveren scan- en printoplossingen, interactieve displays en notebooks rechtstreeks aan onze klanten. Aangevuld met software en IT diensten bedienen we dagelijks miljoenen gebruikers wereldwijd.


Senior Accountmanager


Functieomschrijving

Als bevlogen Accountmanager weet je met jouw ervaring nieuwe klanten te werven en deze voor je te winnen, terwijl je ook je bestaande klanten beheert om de dienstverlening van Sharp verder uit te breiden. Je analyseert het bedrijfsproces, waarbij je onder meer de informatiestromen in kaart brengt en werkt hiervoor een klantgerichte oplossing uit. Als Accountmanager weet je wie bij het besluitvormingsproces betrokken is en je weet hen te overtuigen van de toegevoegde waarde van Sharp. Je betrekt collega’s van andere afdelingen bij je activiteiten, om zo de juiste office solutions voor je klant te vinden. Want bij Sharp gaan we voor optimale klanttevredenheid met duurzame oplossingen. 


Profielomschrijving

Wie als Accountmanager bij Sharp de uitdaging aangaat, moet doelgericht en gedreven zijn; alleen dan behaal je het beste resultaat. Je denkt in kansen en je laat je niet snel van de wijs brengen. Bij Sharp ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat en dat vraagt niet alleen discipline en doorzettingsvermogen maar ook een ondernemingsgeest. Ook ben je als Accountmanager in staat zelf op zowel korte als lange termijn commerciële kansen te creëren en kun je anderen overtuigen. Je hebt ruime Direct Sales verkoopervaring in de Business to Business verkoop van producten, diensten en oplossingen. Bij voorkeur in de IT branche of een gelijkwaardige branche en je bent toe aan een nieuwe stap.


Aanbod

Sharp biedt je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen een informele en klantgerichte organisatie, in een dynamische en toekomstgerichte werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Je maakt vanaf dag één deel uit van het Sharp Direct Sales team. In de eerste weken volg je een uitgebreide introductietraining, waarin je kennis maakt met onze producten en diensten. We bieden je een marktconform basissalaris, commissies, een bonus, een bedrijfswagen, maaltijdscheques en verzekeringen.


Interesse?

Ben jij de Accountmanager met goed zakelijk inzicht die scan- en printoplossingen kan verkopen, die relatiemanagement belangrijk vindt, die zich thuis voelt in een Business to Business omgeving en New Business als een uitdaging ziet? Reageer dan en mail je CV naar seb.join@sharp.eu


Wilt u van toepassing is op deze baan?

Meld je aan voor de positie
Vorige maandVolgende maand
madiwodovrzazo